Cautare

1099 de rezultate pentru "carmen radulescu madalina" (4.38 secunde)
In replica, liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, pare sceptic in fata declaratiilor lui Chelaru. ... E o tactica practica de a lansa astfel de zvonuri, mai ales la inceputul sesiunii parlamentare, zvonuri care nu sunt niciodata confirmate", a declarat pentru REALITATEA.NET, Radulescu.
Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a declarat, pentru Realitatea TV, ca vestea pierderii majoritatii Puterii in Senat ii va afecta pe democrat-liberali intr-o masura foarte mica, intrucat unele legi pot fi adoptate si tacit, iar ordonantele care nu se adopta si nici nu se resping functioneaza in continuare.
Ma uitam saptamana trecuta la afisul lui Cristache Radulescu de la Ilfov.
Printre candidatii Aliantei Romania Dreapta (ARD) pentru cele 40 de colegii din Bucuresti - 28 pentru Camera Deputatilor si 12 pentru Senat - se numara Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Theodor Paleologu, Costica Canacheu, Cristian Radulescu, Radu F.
Inainte de vot, sedinta de plen reunit in care s-a dezbatut raportul comisiei de statut a fost intrerupta pentru cateva minute si apoi reluata dupa o pauza de consultari ceruta de liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu.
1 - deputat Romeo Radulescu, senator Adranel Cotescu: ... 2 - deputat Constantin Radulescu, senator Adranel Cotescu: PSD: 38,1%; PNL:
Daca la urmatoarea comparatie trimestriala, care va avea loc pana la 31 martie 2006, persoanele depistate nu si-au indeplinit obligatiile legale, inmatricularea vehiculelor respective se va suspenda", a declarat ieri seful Serviciului Inmatriculare si Evidenta Vehicule Rutiere din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), Florin Radulescu.
Presedintele CEC, Eugen Radulescu, a confirmat ca lucreaza la un plan de afaceri pana in 2008, care ignora intr-o oarecare masura daca se face sau nu privatizarea institutiei bancare.
Mai departe, Eugen Radulescu, presedintele CEC, a afirmat ca "jumatatea goala" a transferurilor private este ca volumul lor in continua majorare a determinat si determina cresterea masiva a importurilor.
La manifestare au participat Eugen Radulescu si Gabriela Tudor, presedintele si respectiv vicepresedintele CEC, Iulian Stoian, directorul Sucursalei Constanta a aceleiasi institutii bancare, precum si numerosi reprezentanti ai unor firme locale, dar si oficialitati din randul carora nu a lipsit Tudorel Calapod, primarul orasului Navodari, si Cristian Radu, comisarul sef al Comisariatului Regional Constanta al Garzii Financiare.
Astfel, presedintele CEC, Eugen Radulescu, sustine ca finantarea in franci elvetieni ascunde costuri suplimentare pentru clientii din Romania, mai ales in ceea ce priveste schimbul valutar.
Pe aceste rute nu mai circula trenurile SNTCF, deoarece nu sunt profitabile", a declarat Cosmin Radulescu, directorul Regionalei de Transport Feroviar Craiova (RTFC). ... Pe cei de la Infrastructura ii intelegem, deoarece cu taxele luate nu isi pot intretine liniile", a mai spus Radulescu.
la Sinaia, Eugen Radulescu, presedintele Casei de Economii si Consemnatiuni a apreciat ca in urmatorii 5-6 ani, cotatia monedei unice europene in raport cu leul romanesc se va diminua accentuat, astfel ca un euro va scadea sub valoarea a trei lei noi.
"N-am ce sa-i reprosez lui Eugen Radulescu. ... Presedintele si doi vicepresedinti CEC au fost inlocuiti vineri, iar functia de presedinte, detinuta de Eugen Radulescu, i-a fost propusa lui Radu Gratian Ghetea, presedintele Alpha Bank Romania si al Asociatiei Romane a Bancilor, care a acceptat numirea.
Ministerul Agriculturii a acordat sprijinul financiar sub forma bonurilor valorice pentru infiintarea culturilor de toamna pentru 1,5 milioane de hectare de teren agricol, ceea ce reprezinta peste jumatate din suprafata estimata pentru toamna, a declarat Adrian Radulescu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR).
Directorul companiei, Tudor Radulescu, a declarat ca societatea a solicitat Ministerului Transporturilor înca din 2006 sprijin pentru initierea unui acord interguvernamental între România si Bulgaria, pentru construirea podului.
În acelasi timp, reprezentantul Ministerului Agriculturii, Marian Radulescu - consilier al ministrului de resort - a precizat ca producatorii agricoli se feresc sa încheie asigurari standard, pentru ca "nu se merita": ... Tot timpul ne-am facut ca îi dam subventii de la stat", a spus Marian Radulescu.
La randul sau, Adrian Radulescu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli (LAPAR), a spus ca piata cerealelor va fi cea mai afectata de criza, avand in vedere ca preturile primite de fermieri pentru recolta nu acopera costurile de productie. ... La orz este la fel", a subliniat Radulescu.
Mirela Radulescu, directorul de marketing al grupului, a declarat ca principalul obiect al colaborarii este Parcul Industrial Brasov - un proiect privat greenfield care ofera spre inchiriere spatii de productie sau depozitare si birouri.
Aproape 500.000 de persoane, care detin mai mult de 1,5 milioane de hectare de terenuri agricole necultivate, ar putea plati penalizari, din primavara, a declarat Adrian Radulescu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii. ... 500.000 de persoane", a spus Radulescu.
google-analytics.com